Cortina se ridica: cele mai votate optiuni si ce se va intampla cu ele

Dupa evaluarea optiunilor de pe pozitiile de la 5 la 3, este momentul sa aruncam o privire asupra optiunilor pe care vi le doriti cel mai mult in versiunile viitoare ale aplicatiei skobbler.

Medalia de argint se acorda pentru informatiile despre radare (Facebook 2) si pentru informatiile din trafic (blog 2). Ne bucuram sa avem vesti bune cu privire la acest subiect:  deoarece si noi consideram aceste optiuni extrem de  importante, le-am programat pentru 2011. Nu va putem comunica momentul exact cand acestea vor fi disponibile, deoarece trebuie rezolvate anumite probleme legate de licenta.

Optiunea de navigare fara conexiune la internet- ne asteptam la aceasta. A ocupat locul 1 in topul optiunilor de pe blog si s-a regasit in top 5 pe Facebook (unde primul loc este ocupat de informatiile din trafic pe care le-am prezentat cateva randuri mai sus). Ei bine,  sa spunem doar ca suntem foarte multumiti in aceasta privinta…

Scurt si la obiect-aceasta a fost evaluarea noastra. Acum, credem ca este momentul sa  trecem de la vorbe la fapte. Ramaneti pe faza, urmeaza o perioada cu vesti importante.