NICI O ACTUALIZARE PENTRU APLICATIA DE NAVIGARE SKOBBLER DESTINATA IPHONE-LUI

Stim ca au trecut zile bune de cand nu am realizat nici o actualizare pentru cunoscuta noastra aplicatie de navigare Skobbler.  Dupa mai mult de un an de munca pentru a imbunatati si consolida produsul, a sosit momentul sa anuntam ca nu vom lansa noi versiuni.

Dar totul este ok, deoarece avem un motiv bine intemeiat:  se lucreaza intens la ceva foarte nou si foarte special , care va fi mai mult decat un succesor demn pentru aplicatia curenta.

Deoarece acum suntem in faza de dezvoltare, va dura inca putin pana cand noua aplicatie de navigare va fi lansata. Va vom tine la curent cu orice stire noua.

In momentul de fata ceea ce va putem divulga este ca noua aplicatie va indeplini cele mai multe cerinte venite din partea dumneavoastra si mai mult va avea  cateva functii in plus. Va  avea o valoare aproape imbatabila; insa nu va fi in totalitate gratuita precum este actuala aplicatie.

Iata si cireasa de pe tort: pentru utilizatorii loiali ai aplicatiei de navigare Skobbler, versiunea de baza a noii aplicatii (ce include cel putin functionalitatile aplicatiei curente) va fi oferita in mod gratuit!

Speram sa intelegeti ca nu putem oferi nici o actualizare la versiunea curenta pana la lansarea noii aplicatii, intrucat intreaga noastra echipa de dezvoltare lucreaza din greu la noul produs. Dar va promitem ca merita asteptarea. Daca va place actuala aplicatie skobbler, o veti adora pe cea noua.

Astfel, titlul articolului nu este corect. Ar trebui sa fie: Nici o actualizare pentru aplicatia de navigare Skobbler, deoarece un nou successor este pe drum. Daca nu vreti sa ratati ultimele noutati legate de noul produs nu uitati sa va abonati gratuit la Feed-ul nostru RSS si sa ne urmariti pe Facebook sau Twitter.