BUN VENIT LA SKOBBLER ROMÂNIA

Ne întâlnim tot mai des cu aceasta problema: avem device-ul cu sistem de navigare, calatorim si teoretic, avem posibilitatea sa gasim orice, oriunde. Totusi, ceea ce ne dorim cu adevarat, ne scapa: Unde gasesc, în apropiere, cel mai bun loc pentru o gustare delicioasa? Unde gasesc cel mai apropiat bancomat? În ce club vor petrece prietenii mei noaptea?

Pentru toate aceste întrebari, exista un singur raspuns: skobbler. Nu, nu va oferim doar sistemul de navigatie care va aduce cea mai buna alternativa pentru a ajunge la destinatia dorita. Nu, nu va oferim doar o colectie imensa de cluburi, hoteluri, restaurante, etc. Va oferim o combinatie inteligenta a acestora doua: navigatie si o comunitate extraordinara, contopite într-un serviciu unic.

Are telefonul tau mobil GPS? Daca da, aplicatia noastra îti da sansa sa te bucuri de o navigare profesionala  indiferent daca esti pieton sau la volanul masinii tale.

Pagina web îti da posibilitatea sa cauti, sa adaugi si sa evaluezi locatiile dorite. skobbler este un serviciu gratuit. Ne concentram în a va oferi informatiile care sunt cu adevarat importante în viata de zi cu zi: Unde îmi petrec timpul liber? Unde gasesc o farmacie deschisa 24/24? Unde are banca mea bancomate? Toate aceste informatii fiind oferite, de asemenea si de clientul pentru telefonul mobil.

Entuziasmul si implicarea membrilor este un factor esential al succesului nostru si ne-am asigurat ca va fi rasplatita. Acumuleaza puncte postând recomandarile tale, cucereste strada, cartierul, orasul! Fii un adevarat erou! Devino erou local!

În spatele skobbler gasesti o echipa tânara care cunoaste foarte bine provocarile vietii de oras. Combinând internetul cu telefonul mobil îti oferim un partener indispensabil pentru viata de zi cu zi. Convinge-te singur!